voorwaarden

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken na besteldatum met uitzondering van Bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen.

Deze kunnen tot uiterlijk tot 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling binnen deze termijn zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Vicento Taarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie. Onvoorziene omstandigheden: Vicento Taarten is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Vicento Taarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie. Onvoorziene omstandigheden: Vicento Taarten is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Vicento Taarten zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen. Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.